söndag 9 maj 2010

Bilderna

Bilderna från Concert de Croquis och porträttmåleriet kommer imorgon!

Gun håller en workshop i modell och skulptur vecka 31 med början måndag 2 augusti. Kostnad 1 vecka: 1,700kr. Plats: Ateljén vid Katarina Bangata. Info: 070 441 0457.

Sista chansen att se "Mein Kampf" Folkkulturcentrum, Ropsten, är nu på tisdag 18.30. Mycket intressant och sevärt, plus att Laszlo och Veronica målat Hitlers tavlor (dem han sökte in till Konstakademin i Vienna med och inte lyckades).

Just nu kollar vi inspelningen av Nicoles rörelser till Jakobs musik. Gunnar filmade.
Tanken är, att kunna filma så mycket naket på ett så diskret sätt som möjligt.
Vi som målar och tecknar nakenmodell, stilla och i rörelse, vet hur den skapande processen, fascinationen med rörelserna, riktningar, formförändringar, ljusets skiftningar, tyngdpunkter, balans, överskärningar, proportioner, perspektiv; hur allt detta samlas i just denna konstutövning, och hur oskyldigt nakenheten då är.
Men att förmedla detta till vanliga tittare?

På TV till exempel?

Nu på torsdag och fredag kommer Pantalone i egenskap av regissör och har genrep med skådisarna från Arbetarklassens sista hjältar. Passande eftersom pjäsen är i en ateljé.
Är det någon bland er som väldigt gärna vill teckna eller måla av scenerna i denna genrep (i våran ateljé i Skarpnäck), hör av er via mejlen eller ring: 070 670 5397.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar